CO. VAN DE HORIZONbekisting, LTD.

 

Professionele fabrikant van bekisting en steigersystemen

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Welke deskundigen over de China-V.S. zeggen wissel spanning uit

Certificaat
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Laura

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Kresimir Brebric

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Welke deskundigen over de China-V.S. zeggen wissel spanning uit
Laatste bedrijfsnieuws over Welke deskundigen over de China-V.S. zeggen wissel spanning uit

Door Yang Yang | chinadaily.com.cn | Bijgewerkt: 2019-06-24 06:45

 

De Chinese deskundigen deelden hun inzicht op de hoofdthema's in de China-V.S. economisch en handelsspanning bij een seminarie in Peking op Donderdag.

Zij gedeelde weergaven bij technologische blokkades en de economische ontwikkeling, bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, en eerlijk spel in de markt. Hier is wat zij zeiden.

 

Huang Hanquan, directeur van het Instituut van Industriële en Technologische Economie, Nationale Ontwikkeling en de Hervormingscommissie

De technologische blokkade van de Verenigde Staten tegen China kan niet het ontwikkelingsproces van China tegenhouden. China heeft een volledig industrieel systeem, die innovatiecapaciteit, uitstekende toepassingsscenario's van wetenschappelijke en technologische innovatieverwezenlijkingen, en een patroon op hoog niveau, op verscheidene niveaus en alle-dimensionaal van internationale wetenschappelijke en technologische samenwerking verbeteren. Het land heeft de capaciteit om door de blokkade te breken.

China hecht ook groot belang aan de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten en een model voor globaal intellectuele eigendombestuur geworden. In Februari 2018, gaf het Globale Centrum van het Innovatiebeleid een rapport over de Internationale Intellectuele eigendomindex 2018 vrij, die het nationale IP milieu voor 50 onderzochte economieën met 40 indicatoren in kaart brengt. China rangschikte vijfentwintigste, omhoog door 2 plaatsen vanaf 2017.

Met een strikt systeem van de intellectuele eigendombescherming, heeft China de capaciteit om door de V.S. technologische blokkade te breken en vooruitgang in zijn economische ontwikkeling te boeken.

 

Gao Guoli, directeur van het Instituut van Ruimte Planning en Regionale Economie, Chinese Academie van Macro-economisch Onderzoek

De maatregelen van de de handelsbescherming van de overheid van de V.S. zullen de belangen van verbruikers, de ondernemingen en de landbouwproducenten van de V.S. de binnenlandse beschadigen. Het is niet bevorderlijk voor de aanhoudende en gezonde economische ontwikkeling van de binnenlandse economie en de sociale stabiliteit van de V.S.

Men schat dat elk huishouden van de V.S. ongeveer $550 toe te schrijven aan de tarieven zal verliezen de overheid van de V.S. momenteel aan producten oplegt die uit China worden ingevoerd en het verlies aan $2.200 als de V.S. tarieven ruim aan Chinese producten opleggen zal schommelen, bovengenoemde Gao, aanhalend statistieken van het Peterson Institute voor Internationale Economie.

Ondertussen, zullen de stijgende tarieven de productie en de verrichtings ook kosten van de bedrijven van de V.S. verhogen en zullen verkoopschaal drukken en winstruimte, zei hij.

laatste bedrijfsnieuws over Welke deskundigen over de China-V.S. zeggen wissel spanning uit  0

Huang Qifan, ondeugd-directeur van het Centrum van China voor Internationale Economische Uitwisselingen

Niemand wint in een handelsoorlog.

In de afgelopen maanden versperden de V.S. vele Chinese high-tech bedrijven in kerndelen, spaanders en verrichtingssystemen. Dit gedrag zal kwaad aan Chinese bedrijven doen, maar de bedrijven van de V.S. zullen ook worden gekwetst.

De bedrijven van de V.S. hebben Chinese consumenten lange tijd en de Chinese marktrekeningen voor 20-50 percenten van zijn marktaandeel gediend. Als zij de Chinese markt verliezen, is het onvermijdelijke bedrijven zal verliezen geld en zal gaan failliet.

Het gedrag van de overheid van de V.S. is tegen de tendens van globalisering en de tarieven het aan Chinese producten uiteindelijk zal betaald worden door de consumenten van de V.S. en berokkent aan zich, China en de wereldeconomie oplegde.

 

Bartijd : 2019-06-24 11:39:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. H. Chang

Tel.: +86 319 3188757

Fax: 86-319-3156299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)