CO. VAN DE HORIZONbekisting, LTD.

 

Professionele fabrikant van bekisting en steigersystemen

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Xi G20-reis aan verdere steun open economie

Certificaat
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Laura

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Kresimir Brebric

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Xi G20-reis aan verdere steun open economie
Laatste bedrijfsnieuws over Xi G20-reis aan verdere steun open economie

Door Computer Aided Office DESHENG | China Daily | Bijgewerkt: 2019-06-24 01:34

 

De vergadering van leiders de Chinees-V.S. over de zijlijn van zich het verzamelen in Japan dacht om spanningen te verlichten

Voorzitter Xi zal de aanstaande reis van Jinping aan Japan voor de G20-Top internationale consensus bij het bevestigen van multilateralisme en een open economie amid toenemend protectionisme versterken dat de weefgetouwen groot over de wereldeconomie, waarnemers zeiden.

 

Zij zeiden Xi aanstaande vergadering met Verenigde Staten President Donald Trump op de zijlijn van de top bilaterale handelspanningen tussen de twee grootste economieën van de wereld kon ook DE-stijgen.

 

Xi in Japan van Donderdag aan Zaterdag zal zijn om de 14de G20-Top in Osaka op uitnodiging van Japanse Eerste minister Shinzo Abe, Ministerie van buitenlandse zakenwoordvoerder Lu Kang bij te wonen bovengenoemd op Zondag.

 

China zou moeten de multilaterale vergadering gebruiken om zich zijn verplichting aan internationale samenwerking te herhalen, protectionisme te verzetten en de stabiliteit van de bestaande internationale economische orde, bovengenoemde Zhou Fangyin, een hogere onderzoeker van internationale relaties bij het Instituut van Guangdong voor Internationale Strategieën te bewaren.

 

De globale leiders van economieën die meer dan 80 percent van het BBP vertegenwoordigen van de wereld zullen in Osaka zich later tijdens de week verzamelen om dergelijke kwesties te bespreken zoals de wereldeconomie, handel en investering, innovatie, het milieu, de energie en de werkgelegenheid.

 

De top komt amid groeiende bezorgdheden dat de handelswrijving tussen China en de V.S. de globale economische groei bedreigt.

 

„China streeft ernaar om economische en handelsvennootschappen via multilaterale handelsplatforms of regionale economische samenwerkingsmechanismen uit te breiden, die, aan één of andere graad, het vertrouwen van de hulpverhoging in de internationale gemeenschap,“ Zhou zei.

 

De G20-Top van de Leiders, die in antwoord op de globale financiële crisis van 2008 wordt gevestigd, moet een duidelijk bericht verzenden in zich het verzetten van protectionisme en bevestigend een open economie om groeiende onzekerheden en risico's in de wereldeconomie te verminderen, voegde hij toe.

 

Guillermo Santa Cruz, directeur van de Chinese Investeringsmonitor van de Kamer van Koophandel Argentinië-China, Schreef in een artikel dat in het Rapport van het Voorproefbeleid voor de Top van G20 wordt gepubliceerd Osaka dat „wij op een punt zijn waar wij het bericht van openheid, integratie en de eerlijke concurrentie moeten versterken dat ons aan een gedeelde welvaart“ zal nemen.

 

De bouw van een open wereldeconomie met sterke multilaterale instellingen is in het beste belang van iedereen, vooral minder ontwikkeld en ontwikkelingslanden, zei hij.

 

Xi en Troef vorige week goedgekeurd in een telefoongesprek in Japan te ontmoeten. Hun aanstaande vergadering heeft hoop opgeheven dat de twee landen hun verschillen zullen versmallen. Het nieuws heeft globaal effectenbeursgevoel omhoog gedraaid, hoewel de concrete inspanningen nog nodig zijn om een overeenkomst, bovengenoemde deskundigen te bereiken.

 

Chen Hongbin, verwante onderzoeker bij de Instituten van Shanghai voor Internationale Studies, zei de xi-Troef vergadering ongetwijfeld in de schijnwerper tijdens de G20-Top zal zijn.

 

Chen zei dat de langdurige handelswrijving heeft geleid tot neerwaarts risico voor de Chinese economie, en een negatief gevolg ook weefgetouwen over de economie van de V.S.

 

Het internationale Monetaire Fonds waarschuwde eerder deze maand ervoor dat de tarieven ons-China die zijn uitgevoerd of voorgesteld globale economische output door 0,5 percenten, of $455 miljard, in 2020 konden snijden.

 

Zal de xi-Troef vergadering helpen spanningen tussen Peking en Washington in handelsgeschillen verlichten, bovengenoemde Zhou. „U kunt niet de vergadering verwachten om de handelskwestie op te lossen, maar het zal impuls in handelsbesprekingen inspuiten,“ hij voegde toe.

 

Stephen Roach, een faculteitslid bij Yale-Universiteit en een vroegere voorzitter van Morgan Stanley Azië, zeiden in het Rapport van het Voorproefbeleid voor de Top van G20 Osaka dat de resolutie mogelijk is, maar het zal niet in het huidige klimaat gemakkelijk zijn.

 

„Is de tweeledige politieke steun van Amerika van het beuken van China vooral problematisch in het dreigen om een handelsoorlog in een voortgezette en vernietigende economische koude oorlog te veranderen,“ bovengenoemde Voorn. „Nu, meer dan ooit, is een breekbare wereld in wanhopige behoefte van politieke wil en wijsheid.“

Bartijd : 2019-06-24 11:47:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. H. Chang

Tel.: +86 319 3188757

Fax: 86-319-3156299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)