CO. VAN DE HORIZONbekisting, LTD.

 

Professionele fabrikant van bekisting en steigersystemen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Hebei voorspelt nieuwe ronde van zware luchtvervuiling

Certificaat
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Laura

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Kresimir Brebric

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hebei voorspelt nieuwe ronde van zware luchtvervuiling
Laatste bedrijfsnieuws over Hebei voorspelt nieuwe ronde van zware luchtvervuiling

Door Zhang Yu in Shijiazhuang | chinadaily.com.cn | Bijgewerkt: 2018-11-21 13:38

 

De Hebeiprovincie in Noord-China zal gematigd aan zware luchtvervuiling door Zaterdag aan Dinsdag toe te schrijven aan ongunstige weersomstandigheden zien om verontreinigende stoffen, de de luchtmonitor te verspreiden van de provincie die op Woensdag ochtend wordt voorspeld.

Beïnvloed door ongunstige luchtstroom, hoge vochtigheid en temperatuurinversie, zou de luchtvervuiling op Oost- en Centraal zuidengebied van de provincie voor ongeveer vier dagen, bovengenoemde Hebei-Luchtverontreinigingspreventie en Controlebureau moeten treuzelen.

De provincie zal een oranje alarm - het tweede-hoogste niveau in een vier-rij systeem voor zware luchtvervuiling om 6 p.m. op Donderdag uitgeven en zal de acties noodsituatiereactie van de op het tweede niveau dienovereenkomstig lanceren.

Dit is de vierde keer de provincie alarm voor zware luchtvervuiling sinds Oktober dit jaar heeft uitgegeven.

Deze ronde van smog zou moeten 11 steden in de provincie, met inbegrip van de provinciale hoofdstad van Shijiazhuang, Baoding, Hengshui, Tangshan en het Nieuwe Gebied van Xiongan raken.

De smog zal geleidelijk aan op 27 verlichten Nov. wanneer een koudefront met betere weersomstandigheden aankomt om verontreinigende stoffen te verspreiden.

Het oranje alarm betekent het dagelijkse gemiddelde AQI (luchtkwaliteitindex) wordt voorspeld om 200 drie opeenvolgende dagen te overschrijden of langer.

Wanneer een oranje alarm wordt uitgegeven, zijn de industriële fabrieken in de provincie gesloten of hun verrichtingen zijn beperkt om luchtverontreinigende stoffen te verminderen.

Bartijd : 2018-11-27 16:20:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. H. Chang

Tel.: +86 319 3188757

Fax: 86-319-3156299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)