CO. VAN DE HORIZONbekisting, LTD.

 

Professionele fabrikant van bekisting en steigersystemen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Driejarig actieplan voor schonere vrijgegeven lucht

Certificaat
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
China HORIZON FORMWORK CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Laura

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Kresimir Brebric

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Driejarig actieplan voor schonere vrijgegeven lucht
Laatste bedrijfsnieuws over Driejarig actieplan voor schonere vrijgegeven lucht

Driejarig actieplan voor schonere vrijgegeven lucht

 
Bijgewerkt: Juli 3,2018 5:00 PM english.gov.cn
 

 

De Raad van de Staat heeft een driejarig actieplan vrijgegeven om de slag voor een blauwe hemel te winnen om luchtkwaliteit te verbeteren.

Het werd gericht op het verminderen van emissies die van belangrijke luchtverontreinigende stoffen en broeikasgassen, een duidelijke daling in de dichtheid van PM 2,5 zien, en het aantal ernstig verontreinigde dagen verminderen.

Tegen 2020, zouden de emissies van zwaveldioxyde en de stikstofoxiden moeten dalen minstens 15 percenten van 2015 niveaus, terwijl de steden met lage luchtkwaliteitnormen hun PM 2,5 zouden moeten zien dichtheidsdaling minstens 18 percenten, volgens het plan.

Het tarief dagen met goede luchtkwaliteit zou 80 percenten moeten bereiken jaarlijks, en het percentage zwaar verontreinigde dagen zou door 25 percenten of meer van 2015 niveaus in steden op prefectuurniveau moeten verminderen en hierboven.

Om de doelstellingen te bereiken, spoorde de Raad van de Staat autoriteiten aan om industriële structuren aan te passen en groene ontwikkeling te bevorderen, de energiestructuur te rectificeren om een schoon, efficiënt energiesysteem op te bouwen, vervoerssystemen aan te passen aan vooruitgangs groen vervoer, en verontreinigingsbeheer te verbeteren door de systemen van het landgebruik te optimaliseren.

Het nodigde inspanningen uit om belangrijke actieplannen en activiteiten uit te voeren om verontreiniging te verminderen, preventie en controle te coördineren om zwaar aan verontreinigde dagen het hoofd te bieden, en wetten, verordeningen en beleid te verbeteren.

De autoriteiten zouden ook infrastructuur en capaciteiten moeten bouwen en wetshandhaving versterken, terwijl het toewijzing van duidelijk verantwoordelijkheden en het in dienst nemen van het publiek in het beschermen van het milieu.

De inspanningen zullen op gebieden met inbegrip van het gebied Peking-Tianjin-Hebei en zijn omringende gebieden, de Yangtze-Rivierdelta, en de riviervlaktes van Fenhe en Weihe-, volgens het plan worden geconcentreerd.

Bartijd : 2018-07-03 18:18:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. H. Chang

Tel.: +86 319 3188757

Fax: 86-319-3156299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)